Cele mai frumoase plaje din Europa pe care trebuie să le vizitezi

Europa este cunoscută pentru multe lucruri, dar plajele sale spectaculoase nu sunt întotdeauna la fel de cunoscute ca cele din alte părți ale lumii. Cu toate acestea, există multe plaje minunate în Europa, care merită să fie vizitate. Iată câteva dintre cele mai frumoase plaje din Europa:

  1. Cala Mariolu, Sardinia, Italia Cala Mariolu este o plajă mică, dar incredibil de frumoasă, situată în Sardinia, Italia. Apa cristalină de turcoaz și stâncile abrupte fac din această plajă un loc unic și memorabil.
  2. Navagio, Zakynthos, Grecia Navagio este o plajă celebra din Zakynthos, Grecia, cunoscută și sub numele de „Plaja Naufragiaților”. Această plajă cu nisip alb, înconjurată de stânci spectaculoase, a fost denumită astfel după un vas de marfă care a eșuat aici în 1980.
  3. Praia da Rocha, Portugalia Praia da Rocha este o plajă populară din Algarve, Portugalia, cu nisip fin, apă cristalină și stânci înalte. Este o destinație populară pentru turism și este situată lângă orașul Portimão.
  4. Playa de las Teresitas, Tenerife, Spania Playa de las Teresitas este o plajă cu nisip alb, importat din deșertul Sahara, situată în Tenerife, Spania. Apa turcoaz și munții din jur fac din această plajă o destinație populară pentru cei care călătoresc în Canare.
  5. Balos, Creta, Grecia Balos este o plajă spectaculoasă situată în Creta, Grecia, cunoscută pentru apa sa turcoaz și nisipul său fin. Plaja este accesibilă doar cu barca sau pe jos, iar această izolare o face cu atât mai specială.
  6. Plage de Palombaggia, Corsica, Franța Plage de Palombaggia este una dintre cele mai frumoase plaje din Corsica, Franța. Este cunoscută pentru nisipul său alb și apa sa turcoaz, iar stâncile din jurul plajei fac din această plajă o destinație spectaculoasă.
  7. Praia do Camilo, Portugalia Praia do Camilo este o plajă frumoasă, situată în Algarve, Portugalia. Plaja este înconjurată de stânci spectaculoase și poate fi accesată printr-un set de scări abrupte.
  8. Plage de Paloma, Saint-Jean-Cap-Ferrat, Franța Plage de Paloma este o plajă mică, dar frumoasă, situată în Saint-Jean-Cap-Ferrat, Franța.
Previous post Topul destinațiilor de vacanță pentru iubitorii de vin și gastronomie
Next post Egiptul – O destinație fascinantă ce îmbină istoria, cultura și aventura