5 gadgeturi inteligente care iti vor usura viata de zi cu zi

  1. Asistenti virtuali inteligenti: Cum ar fi Amazon Alexa, Google Assistant sau Apple Siri, asistentii virtuali inteligenti pot ajuta la organizarea zilnica, la planificarea sarcinilor si la controlul dispozitivelor inteligente din casa ta.
  2. Smartwatch-uri: Acestea sunt dispozitive portabile care se pot conecta la telefonul tau si care iti pot monitoriza activitatea fizica, ritmul cardiac, caloriile arse si multe altele. Pot fi utilizate si pentru a primi notificari, pentru a prelua apeluri si pentru a controla muzica de pe telefonul tau.
  3. Dispozitive de control al casei inteligente: De la termostate si prize inteligente, la sisteme de securitate si camere de supraveghere, aceste dispozitive inteligente pot fi controlate prin intermediul aplicatiilor mobile si pot usura mult viata de zi cu zi.
  4. Boxe inteligente: Cu o boxa inteligenta, poti controla muzica si reda fisiere audio de pe internet sau de pe dispozitivele tale mobile. De asemenea, poti utiliza boxele inteligente pentru a controla alte dispozitive inteligente din casa ta, prin intermediul asistentilor virtuali.
  5. Camere de securitate inteligente: Aceste dispozitive pot fi conectate la internet si pot fi utilizate pentru a supraveghea casa ta, pentru a primi notificari in cazul in care se detecteaza miscare sau pentru a comunica cu persoanele din casa ta, prin intermediul aplicatiilor mobile.
Previous post Cum sa iti protejezi dispozitivele impotriva atacurilor cibernetice
Next post Impactul tehnologiei asupra locurilor de munca – Ce abilitati vor fi cele mai solicitate in viitor